Benvinguts al Blog del Sa Torre

Benvinguts al Blog del Sa Torre

Us presentem la nova secció on anirem publicant les notícies, esdeveniment i informació d'interès arran del Restaurant Sa Torre.

La nostra cuina és tradicional empordanesa, de proximitat i de temporada. Ens esforcem per tenir els productes que estiguin més a l'abast; tant per l'època de l'any com per proximitat. L'arròs de Pals, les Pomes de Gualta o Fontanilles, L'oli de Palau, la coca del mateix poble, les carns dels nostres ramaders, que són també veïns i el peix o marisc de Palamós. Apostant fort pels productes locals i de màxima qualitat.

També volem que la informació, esdeveniment o ofertes que programem al Satorre us siguin de proximitat. És aquí al Blog on trobareu tot el que passa al Satorre de Palau Sator. Una abraçada, benvinguts i bon profit!

,,,,,